Vrienden

In onderstaand digitaal formulier kunt u uzelf of uw gezin aanmelden als "Vriend" van de vereniging. U kiest hierbij voor de optie 'inschrijven' en u vult alle benodigde gegevens in.   

(Dit formulier zal bij ons in de vereniging verwerkt worden en u zult zo spoedig mogelijk bericht krijgen van onze penningmeester)

U heeft de keuze uit de volgende "Vrienden" mogelijkheden:

  • Vriend - bestaande uit één persoon, de hoofdaanvrager (€ 7,50)
  • Duovriend - bestaande uit twee personen, hoofdaanvrager en partner (€ 14,-)
  • Samenvriend - bestaande uit drie of meer personen, hoofdaanvrager en gezin (€ 16,-)

Sinds kort is het ook mogelijk om als bedrijf 'Vriend' te worden van de vereniging. Met het 'BedrijfsVriend' lidmaatschap is het mogelijk om de vereniging voor een minimaal bedrag van € 50,- euro te ondersteunen. Daarnaast kunt u met uw bedrijf getoond worden op onze homepage van onze website en bent u met uw logo zichtbaar aan de muur in het clubhuis te vinden tijdens openstelling van de natuurijsbaan. Voor aanmelding als bedrijf kunt u een mail sturen naar onze secretaris.

Wij gaan altijd uit van een hoofdaanvrager, dus de hoofdaanvrager is altijd 'Vriend'. Hiervan zijn de meeste gegevens verplicht om in te vullen zodat we onze administratie bij kunnen houden. Wanneer u als 'Duovriend' of 'Samenvriend' wilt inschrijven hoeft u alleen maar de extra gegevens in de vorm van een naam in te vullen in de daarvoor bestemde vakken. Uiteindelijk kan iedere persoon op de kaart een eigen 'Vriendenkaart' uitprinten of tonen via een mobiel.

Dit formulier kunt u ook gebruiken om wijzigingen door te geven bij de vereniging, bv bij een wijziging vanwege een verhuizing. Hiervoor hoeft u alleen de keuze te maken voor 'mijn gegevens wijzigen' en uw nieuwe gegevens door te sturen.

Wanneer u, wat wij natuurlijk erg jammer vinden, zich wilt uitschrijven als 'Vriend' van de vereniging kunt u dit ook doorgeven via onderstaand formulier. U kiest hierbij voor de optie 'uitschrijven' en u vult de benodigde gegevens in zodat wij de juiste persoon/ personen uit onze administratie kunnen halen. U zult naderhand een bevestiging krijgen van het bestuur of penningmeester.

Vrienden: INSCHRIJVEN, UITSCHRIJVEN OF GEGEVENS WIJZIGEN


Gegevens Duovriend


Gegevens Samenvriend


VOMAR Club is Koning spaaractie!

Diegene die onze vereniging een warm hart toedragen en bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doen kunnen ervoor zorgen dat de clubkas gratis gespekt wordt. U kunt uw Klant-Is-Koningkaart vanaf heden koppelen met onze vereniging met Clubcode: KECA2021. U laat uw KIK-kaart van de Vomar scannen bij de cassière (u kunt dan zelf kiezen of u voor uzelf kooppunten wilt, meer informatie over kooppunten zie www.vomar.nl). Op de KIK-kaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. Over het totaal bestede bedrag keert Vomar Voordeelmarkt eenmaal per drie maanden 0,5% aan onze vereniging uit. Hoe meer ‘leden’ of 'vrienden' van onze vereniging bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doen, hoe meer onze vereniging gespekt wordt - zonder dat de u of de vereniging daar iets voor hoeft te doen of te betalen. Wij zouden graag alleen aan u willen vragen om in uw eigen online omgeving het sparen voor een club te activeren doormiddel van onze clubcode: KECA2021

Heeft u de kaart nog niet? De Klant-Is-Koningkaart gratis aan te vragen bij de servicebalie of pak een KIK-kaart mee uit het clubhuis en registreer deze online. Tegenwoordig kun je zelfs met de Vomar app alles online regelen.

Alvast bedankt!