Informatie Lidmaatschap

Vereniging Kennemer IJsbaan (VKIJ) maakt onderscheid tussen ‘Actieve’ leden en ‘Vrienden’ van de VKIJ. ‘Vrienden’ worden betrokken bij alle overige activiteiten naast de trainingsmoglijkheden en blijven geïnformeerd via mailing en onze website.

  1. Alle ‘Actieve’ leden betalen contributie voor hun lidmaatschap.
  2. Onze ‘Vrienden’ betalen een bedrag uit één van de drie 'Vriendschap' categorieën.
  3. Daarnaast betaal je als "Actief' lid een trainingsabonnement of lesgeld voor je deelname aan schaatslessen, schaatstrainingen of andere activiteiten op de ijsbaan.
  4. Wedstrijdschaatsers betalen ook nog voor hun licentie of gewestelijk abonnement.

Door het invullen van het inschrijfformulier meld je je aan bij de vereniging en ontvang je een bevestiging na enige tijd van onze ledenadministratie. Kijk voor een actueel totaaloverzicht van alle kosten hiernaast in de rechterkolom en klik op de link met het kostenoverzicht.

  1. Het verenigingsjaar bij de vereniging loopt van 1 juli tot en met 30 juni.
  2. Het lidmaatschap wordt elk jaar stilzwijgend verlengd.
  3. Afmelden voor een activiteit dient schriftelijk ingediend te worden bij de penningmeester vóór 1 juli, anders worden de kosten (contributie/ abonnement en/of licentie) in rekening gebracht. (Jeugdschaatsers dienen zich ieder jaar weer opnieuw aan te melden)
  4. Wijzigingen in abonnementen dienen tevens schriftelijke te worden ingediend vóór 1 juli bij de penningmeester. Geef je gewijzigde contactgegevens door met het inschrijfformulier. En kies hierbij voor wijziging doorgeven.
Bankrekeningnummer:

NL40 RABO 0359 4408 86
t.n.v. Kennemer IJsbaan te Castricum